2014. július 22., kedd

Zentangle sálak, kendők a Silkywaytől


Zentangle selyemsál fekete kontúrral - mesevilág felnőtteknek

Átlátszó kontúrral készült egyedi selyem sál

Új kollekció készül a Silkyway selyemfestő műhelyben!

Egyedi darabok, melyek spontán alakulnak, ezért soha többé nem rendelhetőek!

Ha az egyedit lehet még tovább fokozni... 

Akkor ez itt az! Megszokhattátok már nálunk, hogy minden sálból egyetlen darabot készítünk, és csak akkor reprodukáljuk, ha megrendelitek utólag - kép alapján hasonló sálat, kendőt készítünk. Mivel kézi készítésű, és a színeket is manuálisan keverjük, természetesen a hasonlóság garantált csak, teljesen azonos soha nem tud és nem akar lenni. 

De a Zentangle® kendők, sálak még ennél is különlegesebbekMeg sem próbáljuk még egyszer elkészíteni, mert ezekről a kendőkről nem készül sablon, rögtön a sálra rajzoljuk a motívumokat és az adott hangulatunk színeivel kifestjük. 

Csak rajzolunk, ellazulunk az azonos motívumok formálásával, majd kifestjük szép színátmenetekkel,. Így kapjuk a legújabb, modern, fiatalos selyemsálakat, kendőket. Lesz elegánsabb vonal arany, ezüst kontúrral, de a határozott fekete vagy az átlátszó fehér vonalak is nagyon különlegessé teszik ezeket a kendőket, sálakat. 

Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése