2014. július 16., szerda

Selyemfestés művészi fokon: egyedi ajándék nőknek


Szeretnél egyedi ajándékot adni szeretteidnek? Eleged van már a tucat ajándékokból, és valami személyre szólót keresel? 


Válassz kézzel festett egyedi selyem sálaink, kendőink közül, melyek egyesével, kézzel készülnek. Valódi, maradandó ajándék nőknek, hiszen minden hölgy imádja a változatos kiegészítőket, azokból sosem elég. Egyszínű ruhák örök társa, minden alkalomra, legyen az ünnepi vacsora, esküvő, munkahely, hétköznapi elegancia.

Ajándék nőknek egész évre 


Nyári estéken és a téli kabáthoz is egyaránt hordható, hiszen a selyem különlegessége abban rejlik, hogy a nyári melegben izzadtságelvezető, a téli hidegben pedig melegen tart. Egy nőnek sosem lehet elég kendője, sálja, kiegészítője - ez az az ajándék, aminek minden nő örül!

Csere lehetőség! Menj biztosra az ajándék választásánál


Ha mégsem találtad el az ízlését, akkor készletről választott kendők, sálak esetében csere lehetőséget biztosítunk: értékében választhat a megajándékozott egy számára megfelelő sálat, kendőt!


Csodaszép színek, egyedi alkotások nőknek


Egyedi ajándék nőknek: kézzel festett, színátmenetes selyemsál, 'áldás'

Narancsliget selyemkendő - egyedi ajándék nőknek



Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 30/88-36-101-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek 


 Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése