2014. május 1., csütörtök

Selyemfestés tanfolyamok a Silkyway műhelyben!





Selyemfestés workshopok több szinten kezdőknek és gyakorlattal rendelkezőknek

Kezdő workshop -  9.000 Ft (anyagköltséggel)

2 órás workshop keretében az általunk előre kikontúrozott kendőt festheted ki ízlésed szerint. Itt a színeken, a festésen van a hangsúly, és főleg az élményen - milyen, amikor a selymen fut a festék, hogy tudod kifejezni magad színekkel, milyen hangulatod van és hogy tudod azt megjeleníteni. Nem kell foglalkoznod a kontúrozással, mi előre kikontúrozzuk az általad választott kendőt. 

Haladó workshop - 9.000 Ft (anyagköltséggel)

3 órás workshop azoknak, akik már rendelkeznek tapasztalattal a kontúrozásban, festettek már üveget, vagy selymet korábban. Nem csak a mi mintáink közül választhatsz, hanem megfestheted a saját elképzeléseid szerinti kendőt is. Ideális gyakorlás azoknak, akik már elvégezték a 2 napos intenzív tanfolyamunkat. 

Selyemfestés tanfolyam - 2 napos intenzív tanulás

A magasabb szintű tudásért - 35.000 Ft (anyagköltséggel)

2 napos intenzív tanfolyam azoknak, akik szeretnének mélyebben megismerkedni a selyemfestéssel. Kontúrozunk, színeket keverünk, tervezünk kendőt, és sokat festünk. 


Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek egyedi selyem kendőt, sálat festeni, jelentkezz workshopjainkra, tanfolyamainkra, vagy kérdéseddel keress minket bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy a tanfolyam@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - selyemfestés művészi fokon




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése